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  1. 同志社女子大学生活科学
  2. 48巻 (2014)
  1. 生活科学部
  2. 食物栄養科学科

干し操作によるダイコンの抗酸化性,カルシウム量および物性の変化

https://doi.org/10.15020/00000977
https://doi.org/10.15020/00000977
4714761a-fec4-4a76-ad2c-73fa50998368
名前 / ファイル ライセンス アクション
AA11325308-20150220-51.pdf AA11325308-20150220-51.pdf (1.6 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-02-20
タイトル
タイトル 干し操作によるダイコンの抗酸化性,カルシウム量および物性の変化
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 dried Japanese radish
キーワード
主題Scheme Other
主題 sun-drying
キーワード
主題Scheme Other
主題 antioxidant property
キーワード
主題Scheme Other
主題 calcium
キーワード
主題Scheme Other
主題 breaking stress
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.15020/00000977
ID登録タイプ JaLC
別タイトル
その他のタイトル Change of antioxidant property, calcium content and breaking properties on Japanese radish by sun-drying
著者 村上, 恵

× 村上, 恵

WEKO 1297

村上, 恵

ja-Kana ムラカミ, メグミ

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橋本, 沙紀

× 橋本, 沙紀

WEKO 1298

橋本, 沙紀

ja-Kana ハシモト, サキ

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井戸本, 瞳

× 井戸本, 瞳

WEKO 1299

井戸本, 瞳

ja-Kana イドモト, ヒトミ

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永瀬, 恵梨

× 永瀬, 恵梨

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永瀬, 恵梨

ja-Kana ナガセ, エリ

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池田, 香織

× 池田, 香織

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池田, 香織

ja-Kana イケダ, カオリ

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渡部, 真理子

× 渡部, 真理子

WEKO 1302

渡部, 真理子

ja-Kana ワタナベ, マリコ

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MURAKAMI, Megumi

× MURAKAMI, Megumi

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en MURAKAMI, Megumi

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HASHIMOTO, Saki

× HASHIMOTO, Saki

WEKO 1304

en HASHIMOTO, Saki

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IDOMOTO, Hitomi

× IDOMOTO, Hitomi

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en IDOMOTO, Hitomi

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NAGASE, Eri

× NAGASE, Eri

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en NAGASE, Eri

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IKEDA, Kaori

× IKEDA, Kaori

WEKO 1307

en IKEDA, Kaori

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WATANABE, Mariko

× WATANABE, Mariko

WEKO 1308

en WATANABE, Mariko

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著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部食物栄養科学科
著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部2012年度卒業生
著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部2012年度卒業生
著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部2012年度卒業生
著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部2013年度卒業生
著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部2013年度卒業生
著者所属(翻訳)
値 Doshisha Women's College of Liberal Arts, Faculty of Human Life Science, Department of Food Science and Nutrition
著者 外部リンク
表示名 同志社女子大学研究者データベース - 村上恵
URL http://research-db.dwc.doshisha.ac.jp/rd/html/japanese/researchersHtml/3041/3041_Researcher.html
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 We examined the change of radical scavenging activity, the amount of reducing sugar, calcium content and breaking properties of Japanese radish that was dried in the open sunshine for three days.
 The result showed that radical scavenging activity increased and was retained the amount of reducing sugar by sun-drying. This suggested that the amino-carbonyl reaction was involved in these results.
 As a result of breaking properties, Japanese radish became easy to break in the sun-drying for 3 days. Calcium content did not change by the drying.
 This study showed that the concentration of antioxidant property, reducing suger, and the increase in calcium content were suggested.
 Moreover, the results of cell dyeing indicated that a seasoning sank in easily by sun-drying.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 原著論文
書誌情報 同志社女子大学生活科学
en : DWCLA human life and science

巻 48, p. 51-57, 発行日 2015-02-20
出版地
出版者 京都
出版者
出版者 同志社女子大学生活科学会
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 13451391
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11325308
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
ID
内容記述タイプ Other
内容記述 AA11325308-20150220-51
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