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  1. 同志社女子大学生活科学
  2. 44巻 (2010)
  1. 生活科学部
  2. 人間生活学科

カフェファサードの構成要素がカフェの魅力に与える影響 : 京都の町家・洋風カフェを対象として

https://doi.org/10.15020/00000580
https://doi.org/10.15020/00000580
62360633-6107-467c-b02b-c0fc26edf86d
名前 / ファイル ライセンス アクション
AA11325308-20110220-16.pdf AA11325308-20110220-16.pdf (1.9 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2011-02-20
タイトル
タイトル カフェファサードの構成要素がカフェの魅力に与える影響 : 京都の町家・洋風カフェを対象として
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 Cafe Façade
キーワード
主題Scheme Other
主題 Kyoto
キーワード
主題Scheme Other
主題 Components
キーワード
主題Scheme Other
主題 Lattice
キーワード
主題Scheme Other
主題 Opening
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.15020/00000580
ID登録タイプ JaLC
別タイトル
その他のタイトル The effect of the components of cafe facade on the evaluation of the cafe’s fascination : focusing on machiya and western-style cafes in Kyoto
著者 持永, 愛美

× 持永, 愛美

WEKO 718

持永, 愛美

ja-Kana モチナガ, アイミ

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奥田, 紫乃

× 奥田, 紫乃

WEKO 650
CiNii ID 9000002335290
NRID 1000060352035
e-Rad 60352035

奥田, 紫乃

ja-Kana オクダ, シノ

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MOCHINAGA, Aimi

× MOCHINAGA, Aimi

WEKO 1673

en MOCHINAGA, Aimi

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OKUDA, Shino

× OKUDA, Shino

WEKO 1641

en OKUDA, Shino

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著者 所属
値 同志社女子大学大学院生活科学研究科生活デザイン専攻2009年度修了生
著者 所属
値 同志社女子大学生活科学部人間生活学科
著者所属(翻訳)
値 Doshisha Women's College of Liberal Arts, Faculty of Human Life Science, Department of Human Life Studies
著者 外部リンク
表示名 同志社女子大学研究者データベース - 奥田紫乃
URL http://research-db.dwc.doshisha.ac.jp/rd/html/japanese/researchersHtml/2795/2795_Researcher.html
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 We focused on the effect of the components of cafe facade on the evaluation of cafes. Firstly, we investigated the components of cafes in Kyoto. As a result of an investigation of 144 cafes, we found that the cafe facade was composed of 6 elements : "Opening", "Wall", "Appentice", "Lattice", "Plants" and "Advertisement". Secondly, we conducted experiments on the subjective evaluation of the effect of the components of cafe facade on the evaluation of cafes using facade pictures. Subjects evaluated the 5 evaluation factors, "Clarity", "Enterability", "Restfulness", "Regionality", and "Fascination (General evaluation)". As a result, the evaluations on "Clarity" and "Enterability" were higher, as the size of opening was bigger in both Japanese-style and Western-style cafes. In addition, "Regionality" was higher, as the size of opening was smaller in Japanese-style cafes. Therefore, "Fascination" of Japanese-style cafe was highest, in the appropriate mesh of lattice, and that of Western-style was higher, as the size of opening was bigger.
書誌情報 同志社女子大学生活科学
en : DWCLA human life and science

巻 44, p. 16-21, 発行日 2011-02-20
出版地
出版者 京都
出版者
出版者 同志社女子大学生活科学会
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 13451391
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11325308
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 120003294932
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
ID
内容記述タイプ Other
内容記述 AA11325308-20110220-16
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